Clubbanen MSA

De MSA beschikt over zes modelbanen. Dit zijn de volgende banen:

De Alkmaar Baan beeldt station Alkmaar uit in de jaren '50. Op deze baan staan onder andere het oude station van Alkmaar met de oude loopbrug, de oude enkelsporige draaibrug en uiteraard het bijbehorende opstelterrein. De baan wordt volledig computergestuurd bediend en is 2-rail gelijkstroom. Lees hier meer over de Alkmaar Baan.

De Marklinbaan is een fictieve baan die het drie-rail systeem van Marklin gebruikt. Op deze baan zijn bergen, tunnels, rijdende auto's en zelfs Bertje Doperwtje is van de partij. De Marklinbaan staat in verbinding met de Hoogovenbaan via een ophaalbrug. Lees hier meer over de Marklin Baan.

De Hoogovenbaan is een baan met als voorbeeld een Hoogoventerrein. Het is een industriebaan waar lange goederentreinen rijden. De baan staat in verbinding met de Marklinbaan via een ophaalbrug. Lees hier meer over de Hoogoven Baan.

De Modulebaan Hoorn – Medemblik. Met 45 meter is deze baan verreweg onze grootste baan. Opgenomen zijn de Stoomtram Hoorn – Medemblik, Alkmaar – Bergen aan Zee, het traject Bergen aan Zee – Koedijk – Schoorl en het Zijperbaantje, Warmenhuizen – Schagerbrug – Schagen. Lees hier meer over de Module Baan.

De N-Baan is een baan op de modelspoorschaal N, 1:160. Lees hier meer over de N-Baan.

De Kinderbaan is een modelspoorbaan waar kinderen hun machinistendiploma kunnen halen. Wij hebben momenteel twee kinderbanen waarmee we regelmatig op pad gaan. Mocht u ons zien staan, kom dan een kijkje nemen!